Research Communities 2.0

Deze presentatie laat zien hoe research communities door goed gebruik te maken van Internet het academisch onderzoeksproces kunnen helpen hervormen. Ik heb deze gegeven in het kader van de Masterclass Research Support die het Avans Leer- en Innovatiecentrum op 20 juni jl. heeft georganiseerd. De presentatie is gebaseerd op een hoofdstuk voor een boek (“Expanding the Academic Research Community: Building Bridges Into Society with the Internet”) wat binnenkort door Monash University Publishing gepubliceerd zal worden. Binnenkort zal ik dit hoofdstuk via deze blog beschikbaar stellen. Ook zal ik op 29 augustus een bewerkte versie van de presentatie geven als Honors Lecture op de University of Alabama in Huntsville.


[NB This presentation is in Dutch. An English version will be presented as an Honors Lecture at the University of Alabama in Huntsville on August 29 and made available through this blog afterwards]

Posted by Aldo de Moor

Leave a Reply